Pemkab Bojonegoro Bakal Ngrehab Bangunan SD

Suasana salah sawijine sekolah ning bojonegoro

Pewarta : Iwan Siswoyo
Bojonegoro, (24/3) kimderumaju – Dinas Perumahan, Pemukiman, dan Cipta Karya Kabupaten Bojonegoro ngrencanake rehabilitasi Sekolahan dasar (SD) lan pambangunan bangunan anyar sing padha rusak. Taun iki, anggaran kanggo 53 sekolah dasar cacahé ana Rp 30 yuta.
Saka 751 institusi, saindhenging 2017 iku wis direhab akehe minangka 355 panggonan.
“Tahun ini segera kita rehabilitasi secara bertahap,” ngendikane Kepala Dinas Perumahan, Pemukiman, dan Cipta Karya, Welly Fitrama.
Kanggo ndandani saka bangunan, iku bakal nindakake ing sekolah tengen Kecamatan Kedungadem, Kasiman, Kanor, Kalitidu, Padangan, lan Dander.
ditilik saka laman kanal bojonegoro, Kanggo papan pemulihan saka bangunan sekolah iki bakal dianakaké ing sekolah kecamatan Padangan, Malo, Ngraho, Ngasem, Margomulyo, Malo, Balen, Kalitidu, Kedungadem, Sugihwaras, Sumberrejo, Tambakrejo, Baureno, lan Bojonegoro.
“Minangka kanggo rehabilitasi kelas kasebar ing Kecamatan Kalitidu, Tambakrejo, Kalitidu, Sumberrejo, Sukosewu, Bojonegoro, Ngambon, Ngraho, Sugihwaras, Tambakrejo, dan Trucuk,” tutupe. (*

Updated: March 26, 2018 — 8:59 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kim Deru Maju © 2018 Frontier Theme